top of page

Despre noi

               Fondata in 1995, S.C. IZA S.R.L. este o companie producatoare de mase plastice oferind clientilor produse de inalta calitate datorita utilajelor performante si a unei echipe bine pregatite. Societatea noastra produce granule din polietilena si polipropilena obtinute din plastic regenerat, bidoane pentru uleiuri minerale si produse chimice, diverse piese injectate pentru uz didactic si industrial.

 

              Desi in continua extindere, reteaua de productie este asigurata prin propriile forte, societatea avand capital 100% romanesc. Politica firmei noastre consta in satisfacerea cerintelor clientului, concentrare asupra calitatii, modernizare permanenta intr-un mod sustinut avand in vedere legislatia si conditiile pentru protectia mediului . Suntem specializati in fiecare produs pe care il livram, scopul nostru fiind de a castiga increderea partenerilor .

     

          Echipa noastra este formata din oameni responsabili, profesionisti, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde. Obiectivele firmei noastre sunt in concordanta cu elementele care ne ghideaza in activitatea pe care o intreprindem: calitate, responsabilitate, profesionalism, promptitudine si eficienta.

bottom of page